Dat is een lastige… Eigenlijk maken we alles wat ons leuk lijkt. 

Plantenbakken, verticale kruidentuinen, vazen, houten kerstbomen, telefoon standaards, kasten, lampen noem het maar op.

Maar wat is dan leuk?

Dat is wat moeilijker uit te leggen. Sommige dingen zijn leuk omdat ze praktisch zijn, andere zijn leuk omdat ze mooi zijn. Het beste resultaat is natuurlijk als ze praktisch en mooi zijn!

Mijn eerste project was vooral praktisch, een kastje in de badkamer. Het moest in een hoek, met een spiegel op het deurtje en een opening onderin waaruit je tissues kon pakken. Ik denk dat ik wel weken aan het bedenken was wat ik nodig had, hoe ik het ging maken, en vooral hoe het er uit moest zien.

Dan koop je de spullen, en ga je aan de slag. Dan koop je wat meer spullen want je zaagt weleens wat verkeerd. Maar na een aantal dagen klussen, hing het kastje zoals ik het had bedacht. Erg trots, maar ik zag nog veel ruimte voor verbetering. Maar dat mag ook bij je eerste project. Het kastje gebruiken we overigens nog steeds!

Later kwam ik op internet een lounge stoel tegen, simpel en elegant. Dat hadden we niet nodig, sterker nog we hadden niet eens genoeg ruimte in de tuin. Maar omdat ik het zo mooi vond heb ik hem toch gemaakt. Ik kon het gewoon niet laten. Dit resultaat mocht er wezen al zeg ik het zelf. 

Dit is nu meestal de manier waarop ik het doe, ik kijk op Pinterest wat mij leuk lijkt om te maken.

Zo kwam ik op de houten vaas, een product wat niet voor iedereen is, maar mij op een of andere manier enorm aansprak. 

Het leuke van deze vaas is dat ik hierdoor een speciaal verzoek van een fotograaf kreeg. Deze vaas moest een patroon op een muur nabootsen waardoor de voorgrond en achtergrond verbonden lijken. Dat was ook een erg leuke klus en het resultaat is erg leuk geworden.

Het is nu nog niet helemaal duidelijk wat we nou precies maken, want het is gewoon te divers.

Daarom ons advies: browse lekker door de site, zie je iets leuks? Laat het ons weten!

Kan je niet vinden wat je zoekt, maar denk je dat we het wel kunnen maken voor je? Neem contact op en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden!

#Picturetime